Tot in perfectie

Een locatie huren op een gunstige plek nabij de E313! Studio8 staat bekend voor afgewerkte feesten die tot in perfectie zijn uitgewerkt. Dit samen met de locatie is Studio8 the place-to-rent

Een waar comfort

Full service en zonder zorgen. We denken graag mee over de planning, invulling en uitvoering van uw evenement op maat. De Modulaire zalen beiden oneindig veel opties voor diverse evenementen. Samen met zijn partners verzorgt Studio8, indien gewenst, zowel het meubilair, de catering, techniek, licht & geluid, entertainment en meer.

Personeelsfeest

Personeelsfeest

Een unieke locatie voor uiteenlopende personeelsfeesten. Er kan een perfecte setting gecreëerd worden die perfect bij uw personeelsfeest en gezelschap past.

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Een dynamische locatie voor een geslaagd bedrijfsfeest. De modulaire zaal biedt u verschillende settings voor uiteenlopende bedrijfsfeesten en gezelschappen.

Productlancering

Productlancering

De perfecte locatie voor uw seminar. Flexibele en unieke zalen maken het mogelijk om de ideale ruimte te creëren voor uiteenlopende gezelschappen.

Seminar

Seminar

Modulaire zalen om de perfecte locatie en setting te creëren voor uw productlancering en uw gezelschap.

Modeshows

Modeshows

De modulaire zalen kunnen van uw modeshow wel iets heel bijzonders maken. Het kan volledig aangekleed worden om tot een perfecte setting te bekomen.

Dinners

Dinners

Een prachtige en flexibele locatie voor uw zakelijk diner. Van walking diners tijdens een netwerkavond tot een chic diner tijdens een gala of show.

24/24 service tijdens uw reservatie

Tijdens uw reservering staan wij paraat voor u moesten er problemen zijn.